|
|
Strona główna Wiersze znanych Interpretacje Wiadomości poetyckie Konkurs "Opowiadanie o śmierci" Poezja [debiuty] |
|
Strona główna | Lista czytelników | Rejestracja | Zaloguj się Witamy na forum. Aktualnie nie jesteś zalogowany(a) |
| Ogłoszenie | ||
|
| Forum / Poezja współczesna
Strona: 1 |
Dodaj wiersz do ulubionych |
Dodaj autora do ulubionych
polecamy: Pełny ekran | Dodaj komentarz |
|
za miastem jak za głową |
|
|
za miastem jak za głową |
|
|
Po wstępnym prze-trawieniu, myślę, że chyba warto będzie jeszcze przeżuć co nieco :) |
|
|
ten mi się podoba Jacku duzo lepiej niż poprzedni;)nastrojowy...za te żuczki plus:):)uwielbiam;)pozdrawiam Beata Dnia: 2010-01-09 13:17:25, napisał(a): Bernadetta1 Komentarzy: 4165 |
|
|
Dobry wiersz, piękna ostatnia zwrotka. Dawno nie było u Ciebie tak klimatycznie. Pozdrawiam. Dnia: 2010-01-09 14:16:15, napisał(a): Agata Lebek Komentarzy: 5051 czasem czuję cię na odległość ręki te same rytmy te same dźwięki www.youtube.com/watch?v=ZO6xGiUTPzk |
|
|
Oj zapachniało .... miło i ciepło :) Pozdrawiam serdecznie-Jola Dnia: 2010-01-09 14:52:56, napisał(a): Jolanta S. Komentarzy: 2504 "Nie próbuj mnie zrozumieć, po prostu mnie kochaj!" |
|
|
jest w nim wszystko, co kocham, co pamiętam...Pozdrawiam zasypany śniegiem. Leszek. |
|
|
i aż brakuje |
|
|
nago |
|
|
Dobre to Jacku, i ta nagość na zawsze, chciałbym, nawet na skoszonej trawie. Pozdrawiam. Kosiarz. |
|
|
coś Twojego dla mnie, bez tych twoich...gynał ja, pozdrawiam Dnia: 2010-01-10 21:59:30, napisał(a): jacekdudek Komentarzy: 794 |
|
|
Ciekawie przedstawiona natura, która przeplata się z parą kochanków, sielankowy wiersz, ale za to bardzo dobry, że tak powiem moim skromnym spojrzeniem |
|
|
już sam tytuł mówi wszystko - piękny obraz namalowałeś Jacku |
|
|
To takie wieczne wakacje. Super, też tak chcę. |
|
|
No tak, pamięć jak wiecznie zielona trawa, na której leżymy. Do przełknięcia. Pierwsza strofa najbardziej zaciekawiła. komary wszystko wiedzą |
|
|
szczerze zaskoczony tak akceptywnym przyjęciem wiersza - Wszystkim czytelnikom bardzo dziękuję; |
|
|
Trawa niekoszona przemówiła do hipisowskiego serca. |
|
|
| Strona: 1 |
Dodaj wiersz do ulubionych |
Dodaj autora do ulubionych
polecamy: Pełny ekran | Dodaj komentarz |
|