Strona główna    Wiersze znanych     Interpretacje     Wiadomości poetyckie   Konkurs "Opowiadanie o śmierci"     Poezja [debiuty]  

Forum / Mam pytanie...
Strona główna | Lista czytelników | Rejestracja | Zaloguj się

Witamy na forum. Aktualnie nie jesteś zalogowany(a)

Ogłoszenie
[nowe] Konkurs "Opowiadanie o śmierci"
- Szczegółowe informacje - czytaj więcej..
- Dział konkursowy - tutaj możesz dodawać opowiadania

Forum / Forum dyskusyjne
Strona: 1
Wiersz zamknięty

Mam pytanie...

czy jednostka pod postacią f.isi otrzymała bana (za wpisy poprzednie i ostanie

pseudoprzeprosiny, w których ponownie wyłożyła przekonanie o faszystowskich wpisach,

mimo że przekroczyła granice dobrego smaku)? Mam nadz., że tym razem za stawianie

pytań nie dostanę bana - krótkie pytanie, tak czy nie?

Jeśli nie, to w ramach prostestu (nie szczucia i szantażowania) odchodzę z poezji.org, ale

już na dobre -

Czekam na męską, racjonalną, zdrową, obiektywną i dojrzałą decyzję/odpowiedź.

Pozdrawiam.

Dnia: 2010-07-27 20:50:29, napisał(a): MARIUSZ RAKOSKI
Komentarzy: 2122

www.youtube.com/watch?v=hgFYfq0XizA&feature=related - ta nutka wymiata!

Nie dostała poza tym jednodniowym wtedy. Sam się dziwię! A może faktycznie administracja nosi brązową koszulkę i nie poczuła się urażona?

Dnia: 2010-07-27 20:58:45, napisał(a): Józef
Komentarzy: 274

każdy pracuje w życiu na sukces nie robisz tak?
to rób też!

Józef napisał:

Nie dostała poza tym jednodniowym wtedy. Sam się dziwię! A może faktycznie administracja nosi brązową koszulkę i nie poczuła się urażona?

Jestem dogłębnie rozczarowany postawami i działaniami z jakimi się tutaj spotykam, nic

więcej nie jestem już w stanie napisać, bo to przekracza jakiekolwiek kryteria oceny. Poza

tym pisać nie można, bo zaraz replikuje się ugrzecznionym zwrotem, że ktoś robi dymy -

powtarzam, jestem zdruzgotany decyzją Michała, nie idzie o mojego bana, w życiu mam

ważniejsze problemy, ale o jakąś sprawiedliwość społeczną, bo, ponownie powtarzam,

osoba, Beta, która zareagowała na tak paskudny wpis, otrzymała bana, a osoba, która

owego wpisu dokonała, wyszła z zaistniałej sytuacji obronną ręką, mimo że jak pisze Michał,

powinna przeprosić. Przeprosiła - i to w jak złośliwym i nagannym stylu. Dzięki, że

przynajmniej Ty masz oczy szeroko otwarte, tak trzymać
.

Dnia: 2010-07-27 21:07:46, napisał(a): MARIUSZ RAKOSKI
Komentarzy: 2122

www.youtube.com/watch?v=hgFYfq0XizA&feature=related - ta nutka wymiata!

MARIUSZ RAKOSKI napisał:

Józef napisał:

Jestem dogłębnie rozczarowany postawami i działaniami z jakimi się tutaj spotykam, nic

więcej nie jestem już w stanie napisać, bo to przekracza jakiekolwiek kryteria oceny. Poza

tym pisać nie można, bo zaraz replikuje się ugrzecznionym zwrotem, że ktoś robi dymy -

powtarzam, jestem zdruzgotany decyzją Michała, nie idzie o mojego bana, w życiu mam

ważniejsze problemy, ale o jakąś sprawiedliwość społeczną, bo, ponownie powtarzam,

osoba, Beta, która zareagowała na tak paskudny wpis, otrzymała bana, a osoba, która

owego wpisu dokonała, wyszła z zaistniałej sytuacji obronną ręką, mimo że jak pisze Michał,

powinna przeprosić. Przeprosiła - i to w jak złośliwym i nagannym stylu. Dzięki, że

przynajmniej Ty masz oczy szeroko otwarte, tak trzymać
.

ale przecz obie już mają odbananowienie i po jednym wierszu po sąsiedzku w Z-ce ;)

Ostatnio edytowany przez dzie wuszka (2010-07-27 21:11:52)

Dnia: 2010-07-27 21:11:23, napisał(a): dzie wuszka
Komentarzy: 15126

w niej zagubiony promień słońca
bezwstydnie zalśnił białej chuście
sen o spotkaniu wąską ścieżką

Nawet nie przeprosiła, bo tego wpisu nie da się uznać za przeproszenie. Tylko skorzystała z okazji by dalej obrażać. Szkoda na to słów.

Dnia: 2010-07-27 21:14:09, napisał(a): Józef
Komentarzy: 274

każdy pracuje w życiu na sukces nie robisz tak?
to rób też!

Józef napisał:

Czyli, zgodnie z założeniami autora wątku, pan w tym momencie pomówił mnie o bycie faszystą.

F.isia nie dostała bana i dopóki nie złamie regulaminu - nie dostanie.

Tyle w temacie.
Żegnam.

Dnia: 2010-07-27 21:35:10, napisał(a): M. Krzywak
Komentarzy: 15290

www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor& ... p;strona=0

Strona: 1   Wiersz zamknięty

[ Generated in 0.202 seconds, 10 queries executed ]
Skocz do