|
|
Strona główna Wiersze znanych Interpretacje Wiadomości poetyckie Konkurs "Opowiadanie o śmierci" Poezja [debiuty] |
|
Strona główna | Lista czytelników | Rejestracja | Zaloguj się Witamy na forum. Aktualnie nie jesteś zalogowany(a) |
| Ogłoszenie | ||
|
| Forum / Forum dyskusyjne
Strona: 1 |
Wiersz zamknięty |
|
czy jednostka pod postacią f.isi otrzymała bana (za wpisy poprzednie i ostanie |
|
|
Nie dostała poza tym jednodniowym wtedy. Sam się dziwię! A może faktycznie administracja nosi brązową koszulkę i nie poczuła się urażona? |
|
|
Jestem dogłębnie rozczarowany postawami i działaniami z jakimi się tutaj spotykam, nic więcej nie jestem już w stanie napisać, bo to przekracza jakiekolwiek kryteria oceny. Poza tym pisać nie można, bo zaraz replikuje się ugrzecznionym zwrotem, że ktoś robi dymy - powtarzam, jestem zdruzgotany decyzją Michała, nie idzie o mojego bana, w życiu mam ważniejsze problemy, ale o jakąś sprawiedliwość społeczną, bo, ponownie powtarzam, osoba, Beta, która zareagowała na tak paskudny wpis, otrzymała bana, a osoba, która owego wpisu dokonała, wyszła z zaistniałej sytuacji obronną ręką, mimo że jak pisze Michał, powinna przeprosić. Przeprosiła - i to w jak złośliwym i nagannym stylu. Dzięki, że przynajmniej Ty masz oczy szeroko otwarte, tak trzymać . Dnia: 2010-07-27 21:07:46, napisał(a): MARIUSZ RAKOSKI Komentarzy: 2122 www.youtube.com/watch?v=hgFYfq0XizA&feature=related - ta nutka wymiata! |
|
|
ale przecz obie już mają odbananowienie i po jednym wierszu po sąsiedzku w Z-ce ;) Ostatnio edytowany przez dzie wuszka (2010-07-27 21:11:52) Dnia: 2010-07-27 21:11:23, napisał(a): dzie wuszka Komentarzy: 15126 w niej zagubiony promień słońca bezwstydnie zalśnił białej chuście sen o spotkaniu wąską ścieżką |
||
|
Nawet nie przeprosiła, bo tego wpisu nie da się uznać za przeproszenie. Tylko skorzystała z okazji by dalej obrażać. Szkoda na to słów. |
|
|
Czyli, zgodnie z założeniami autora wątku, pan w tym momencie pomówił mnie o bycie faszystą. F.isia nie dostała bana i dopóki nie złamie regulaminu - nie dostanie. Tyle w temacie. Żegnam. Dnia: 2010-07-27 21:35:10, napisał(a): M. Krzywak Komentarzy: 15290 www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor& ... p;strona=0 |
|
|
| Strona: 1 | Wiersz zamknięty |
|