|
|
Strona główna Wiersze znanych Interpretacje Wiadomości poetyckie Konkurs "Opowiadanie o śmierci" Poezja [debiuty] |
|
Strona główna | Lista czytelników | Rejestracja | Zaloguj się Witamy na forum. Aktualnie nie jesteś zalogowany(a) |
| Ogłoszenie | ||
|
| Forum / Forum dyskusyjne
Strona: 1 |
Dodaj wiersz do ulubionych |
Dodaj autora do ulubionych
polecamy: Pełny ekran | Dodaj komentarz |
|
Mam zaszczyt zaprezentować kilka- wybranych przeze mnie- palindromów z nowej książki Profesora Tadeusza Morawskiego pt. "Żartem dano nadmetraż" wydanej w 2008 roku, którą właśnie trzymam w dłoni. |
|
|
Pani marianno - Palindromy, limeryki, proza. Wszystko w miarę ok, ale czemu Pani za poezję współczesną się wzięła i nie chce krytyki słuchać? ;< |
|
|
Pani chce nas zagadać? |
|
|
Lol, a czy pani wie, że to co pani właśnie zrobiła, to się piractwo nazywa? Dnia: 2008-06-11 22:19:03, napisał(a): jasiu zły Komentarzy: 1948 |
|
|
jasiu zły; |
|
|
a masz zgodę autora na opublikowanie wyjątków z jego książki? |
|
|
tak, oczywiście:I Ostatnio edytowany przez marianna ja (2008-06-12 14:26:59) Dnia: 2008-06-12 14:26:19, napisał(a): marianna ja Komentarzy: 15976 Nie palę ! Majowe Bliźnięta II n i e z r z e s z o n a |
|
|
do poczytania zachęcam:) Dnia: 2008-06-12 14:29:07, napisał(a): marianna ja Komentarzy: 15976 Nie palę ! Majowe Bliźnięta II n i e z r z e s z o n a |
|
|
to wypowiedź nie na temat, pozdrawia/m:( Dnia: 2008-06-12 14:35:26, napisał(a): marianna ja Komentarzy: 15976 Nie palę ! Majowe Bliźnięta II n i e z r z e s z o n a |
|
|
zapraszam na www.palindromy.pl |
|
|
| Strona: 1 |
Dodaj wiersz do ulubionych |
Dodaj autora do ulubionych
polecamy: Pełny ekran | Dodaj komentarz |
|