|
|
Strona główna Wiersze znanych Interpretacje Wiadomości poetyckie Konkurs "Opowiadanie o śmierci" Poezja [debiuty] |
|
Strona główna | Lista czytelników | Rejestracja | Zaloguj się Witamy na forum. Aktualnie nie jesteś zalogowany(a) |
| Ogłoszenie | ||
|
| Forum / Poezja - Forum dla początkujących poetów
Strona: 1 |
Dodaj wiersz do ulubionych |
Dodaj autora do ulubionych
polecamy: Pełny ekran | Dodaj komentarz |
|
wyrwane kartki z kalendarza |
|
|
ten co się dla nas zwał Adamem |
|
|
H.Lecter;człowieku za głupi jesteś, abyś mnie osądzał. |
|
|
Może Lecter powinien napisać dlaczego mu się nie podoba, ale o to można spytać, a nie rzucać od razu takimi tekstami. Moim zdaniem to bezczelność ze strony autora. A wiersz jest średni. Arek ps. tłumaczenie na język polski słów Quo vadis, Domine? aż zanadto świadczy o poziomie pps. skąd niemal 200 wyświetleń najmłodszego na forum wiersza? autor wpadł w samozachwyt? Ostatnio edytowany przez a. mrozinski (2009-09-28 12:44:03) Dnia: 2009-09-28 12:26:27, napisał(a): a. mrozinski Komentarzy: 1741 Nie przyszedłem zasiadać do nakrytych stołów, brnę przez ziąb do miłości z cieniem swym pospołu. |
|
|
Szanowny Panie, dyskutujemy tu - jak mi się wydaje - o wierszach, a nie o autorach. Przekracza Pan te ramy. Można się nie zgadzać z opiniami nt. naszych wierszy, lecz nie możemy obrażać ich autorów. A propos, Pańskiego wiersza nie da się uratowac, gdyz i zamysł i wykonanie są bardzo słabe intelektualnie i literacko. Stefan Dnia: 2009-09-28 12:28:58, napisał(a): Stefan Nawara Komentarzy: 566 |
|
|
pajęczyna wisząca ścianie |
|
|
Ta poezja jest jak kwiat |
|
|
Wiem, że był gdzieś wspomniany tutaj Adam, ale podobno zagubiło sie do niego HASŁO... |
|
|
To ja się podpiszę pod tym postem żeby się nie powtarzać...i dodam buuuuu.... Pozdrawiam... Dnia: 2009-09-28 18:04:00, napisał(a): BARBARA JANAS Komentarzy: 4326 www.portpoetyckichorzow.blog.onet.pl |
||
|
a ja się podpisuję pod Panią Basią |
|
|
Majowa Bogini Rusałeczka |
|
|
Pod wrażeniem ...z podziwem głębokim ( Adam by się ucieszył ), tak sądzę ...;-) Ewa też napewno, tylko goła i naga i jakaś taka, no nie wiem, jak to wtedy było, żeby powiedzieć o co chodzi ...a pióro takie prawie doskonałe ... z chęcią wrócę poczytać |
|
|
No tak. Nic dodać, nic ując. Ostatnio jakoś strach się wpisywać, żeby nie oberwać po nosie ;) Ostatnio edytowany przez M. Krzywak (2009-09-28 22:07:16) Dnia: 2009-09-28 22:06:33, napisał(a): M. Krzywak Komentarzy: 15287 www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor& ... p;strona=0 |
|
|
Jak ja lubię te kończące wisty. Żaden strach tylko "bęc wuja w czoło"!:) |
|
|
| Strona: 1 |
Dodaj wiersz do ulubionych |
Dodaj autora do ulubionych
polecamy: Pełny ekran | Dodaj komentarz |
|